Rólunk

A karbantartás az a tevékenység, amelynek a célja általában egy eszköz, berendezés, épület stb. fő funkciójának, működőképességének a megtartása. Részei: kezelés, gondozás; vizsgálat; helyreállítás, javítás. A karbantartás fogalmát a számviteli törvény illetve az MSZ IEC 50(191) szabvány tárgyalja.

Karbantartásnak minősül a használatban lévő eszközök folyamatos, zavartalan, biztonságos üzemeltetését szolgáló javítási, karbantartási tevékenység, ide értve a tervszerű megelőző karbantartást, a hosszabb időszakonként, de rendszeresen visszatérő nagyjavítást, és minden olyan javítási, karbantartási tevékenységet, amelyet a rendeltetésszerű használat érdekében el kell végezni, amely a folyamatos elhasználódás rendszeres helyreállítását eredményezi.

Az 1950-es évek elejéig elfogadott volt a hibáig üzemelés. Nem volt jellemző a nagyüzemi működés és sorozatgyártás, ezért a használt eszközök kiesése nem okozott számottevő problémát.

A hatvanas évekre nőtt a termelékenység és a berendezések bonyolultsági foka, ezért szükségessé vált a hibásodások, leállások, üzemzavarok megelőzése, ami folytán létrehozták a tervszerű megelőző karbantartás rendszerét. A tervszerű megelőző karbantartás egy olyan karbantartási stratégia, amely a hibáig üzemelést próbálja kiküszöbölni. Célja a váratlan hibák visszaszorítása.

A rendszeres megelőző karbantartás segítségével kiküszöbölhetőek a hirtelen eszközhibák, üzemzavarok, leállások. A karbantartás időszakossága tervezhető, ezáltal sokkal kiszámíthatóbbá, kézzel foghatóbbá és költséghatékonyabbá válik. Segítségével pontosan megtervezhető a leállás (amennyiben mindenképpen szükséges), a leállás ideje, az emberi és anyagi erőforrás szükséglet is.

A Plum Magyarország Kft.-ről

Plum Safety A/S gyökere egy dán családi vállalkozás a Plum A/S. Története az 1860-as évekbe nyúlik vissza. Több, mint 50 éve foglalkozunk az ipari kézhigiéniát illetően, hatékony és felhasználóbarát megoldásokkal. Több, mint 20 éve tevékenykedünk az elsősegély megoldások területén is, amely termékeinkkel a munkahelyi környezet biztonságossá tétele a cél. Mára világszerte ismert, a felhasználók széles skáláját szolgáljuk ki minden iparág gyártói, valamint más intézmények területén.

A Plum neve egyet jelent a megbízható elsősegély és professzionális higiéniai termékekkel. Szemöblítők, elsősegélynyújtó állomások, ragtapaszok, égési gélek, munkavédelmi krémek, ápoló krémek, kéztisztítók és szappanok, kézfertőtlenítők széles választéka. Törekedünk arra, hogy biztonságosabbá és higiénikusabbá tegyük munkahelyét.

Magas prioritást élvez a minőség és a környezetvédelem. Természetesen első helyen áll a vevők és a partnerek kiszolgálása. Minőségbiztosítási rendszerünk garanciát jelent vevőink számára. Rendelkezünk az ISO 14001-es minősítéssel is.

Bőrgyógyászokkal, egészségcentrumokkal és munkavédelmi tanácsadókkal folytatott szoros együttműködésünk eredményeként, az évek során létrehoztunk egy olyan termékkínálatot, amely nagy hatékonyságú, és nem utolsó sorban olyan összetevőket tartalmaznak melyek bőr- és környezetbarátak és megfelelnek a bőrvédelmi előírásoknak.

A Plum története

1860 – Frederik Plum, kereskedő, 1860 június 26-án megalapítja az N.M & F. Plum-ot

1972 – A társaságot Ole és Karsten Plum irányításával átszervezik. A Plum kereskedelmi cég faanyagkereskedelmi, építőanyag kereskedelmi, vas- és szerszámkereskedelmi, malom- és habarcsgyárat, illetve a kezdő vegyipari üzletágat foglalja magában

1977 – A Plum piacra dobja az első saját fejlesztésű kézmosószerét

1980-2001 – A faanyag-, az építőanyag és a vasáru kereskedelmi szektor értékesítése, a Plum megkezdi a kézhigiéniai termékek értékesítését az egészségügyi szektor számára

1997 – A termékportfólió kibővül szemkimosó termékekkel, majd az ipar számára kifejlesztett ragtapaszok és elsősegély-készletek széles választékával

2005 – Megalakul a Plum Magyarország Kft., a Plum A/S hivatalos magyarországi és közép európai képviselete

2019 – A Plum A/S tulajdonosa a finn Kiilto A/S lesz, mellyel piacvezetővé válik a higiéniai termékek szegmensében a skandináv régióban

2020 – A Plum Magyarország Kft. a Kiilto A/S hivatalos magyarországi és közép európai képviselete lesz és tovább bővíti portfólióját a munkahelyi biztonság mellett környezetbarát termékekkel és tisztítószerekkel

2021 – A Plum Magyarország Kft. bevezeti a SmartPipe Systems finn technológia vállalat környezetbarát csatorna- és csőkarbantartási szolgáltatásait és hivatalos magyarországi és közép európai képviselete lesz

2022 – A Plum Magyarország Kft. tovább bővíti épületfenntartó szolgáltatáskörét a szellőző- és elszívó rendszer tisztítással és karbantartással és a probiotikus környezetbarát takarítástechnológiával – elindítja a Tervszerű Megelőző Karbantartó szolgáltatását a TMK-t

Szolgáltatási koncepció
Az egyedi szolgáltatási koncepciónk és technológiánk alkalmazásával segítjük az ügyfeleket abban, hogy tisztán tartsák a „láthatatlan” csővezetékeket és helyiségeiket. Hatékonyan meg tudjuk szüntetni a csövekkel kapcsolatos üzleti kockázatokat, és pénzt takarítunk meg önök részére azzal, hogy a munkát zavarmentesen tudják végezni. A létesítmények részére kidolgoztunk egy átfogó csővezeték karbantartási szolgáltatást, amely tartalmazza az összes szükséges megelőző karbantartási intézkedést – egy környezetbarát módon.

Igyekszünk az ügyfeleinknek segítséget adni abban, hogy biztosítsák az üzletmenet zavartalanságát, és hogy javítsák az alkalmazottak munkakörülményeit. Az a célunk, hogy testreszabott és átfogó szolgáltatást nyújtsunk az ügyfelek megelégedésére. Ügyfélközpontú módon tevékenykedünk, és elkötelezettek vagyunk a tisztességes, átlátható és őszinte gyakorlat követése iránt.

A környezetbarát tevékenység alapvetően fontos részünkre. A teremékeinkkel és szolgáltatásainkkal elkötelezettséget vállalunk a környezet kímélése iránt, valamint a csővezetékkel kapcsolatos tevékenységek fenntarthatóbb módon való megközelítésének segítésére. A fenntarthatósági alapelvekre épülő filozófiánkat alkalmazzunk a vállalat minden tevékenységére, beleértve a termékek gyártását és forgalmazását, valamint a hulladékok helyszíni ártalmatlanítását. A környezetre való figyelés áthatja minden tevékenységünket.

Küldetésünk
Olyan környezetbarát és ökológiailag fenntartható megoldások létrehozása és szolgáltatása, mellyel csökkentjük a környezetet terhelő szerves hulladék mennyiségét.

Olyan körülmények megteremtése amely biztonságos mindenki számára, mind az ott dolgozók, mind az éppen ott tartózkodók egészségügyi állapotára tekintettel. Hiszünk a tiszta, higiénikus és környezetbarát megoldásokban és épületekben.

Fejlődés
Folyamatosan fejlesztjük önmagunkat és egymást, mind személyileg, mind szakmailag és kereskedelmileg. Folyamatosan törekszünk az innovációkra, mindig azt tartjuk szem előtt, hogy mitől lehet valami még jobb.

Őszinteség
Őszinték és közvetlenek vagyunk. Megfelelően kezeljük a bizalmas kérdéseket, visszajelzést adunk és proaktív módon keressük a párbeszédet és az együttműködést partnereinkkel.

Szolgáltatásainkat a következő iparágaknak nyújtjuk a teljesség igénye nélkül:

  • Szállodák, hotelek
  • Vendéglátóipar
  • Ipari vállalatok
  • Egészségügy
  • Egészségügyi intézmények (pl. otthonok)
  • Élelmiszeripar
  • Irodák és adminisztráció
  • Iskolák és oktatási intézmények
  • Hajózás

Termékeink és megoldásaink sokoldalúak és széles spektrumot lefednek. Az Ön igényeihez szabott javaslatért bátran forduljon hozzánk elérhetőségeinken.

“A munkánk az, hogy észrevétlenek maradjunk”

Lépjen kapcsolatba velünk