Szellőző- és elszívórendszer tisztítás és karbantartás

Légtechnikai rendszerek felmérése

Helyszíni szemle során feltérképezzük a rendszer méreteit, elhelyezkedését, hozzáférhetőségét, a munkavégzéshez szükséges feltételeket, majd kamerás vizsgálattal megállapítjuk a szennyezettség mértékét.

Igény szerinti mintavételezés: felületi és/vagy levegő mintavételezéssel, akkreditált laborvizsgálattal fertőtlenítés szükségességét tudjuk kideríteni

Projekttervezés

A felmérés alapján megtervezzük a szükséges elvégzendő munkák menetét, erőforrás- és időigényét, költségeit, figyelembe véve partnereink speciális adottságait és igényeit.

Komfort rendszerek száraz tisztítása

Komfort rendszerek esetén ún. szárazkefés eljárást alkalmazunk: ennek során a rendszer egyes szakaszait megnyitjuk, a megfelelő teljesítményű speciális tisztítógéppel a szennyeződéseket leválasztjuk a légcsatorna faláról, majd egyidejűleg egy nagyteljesítményű elszívógép segítségével eltávolítjuk. Elszívógépeink hatékony szűrésének köszönhetően beltérben sem kerülhet szennyeződés a környezetbe.

Konyhai zsíros rendszerek tisztítása

Konyhai zsíros rendszerek tisztítása során vegyi és mechanikai eljárások kombinált alkalmazásával tudjuk elérni a kívánt eredményt. Habgenerátor és kombinált tisztítógép segítségével zsíroldó habot juttatunk az adott csőszakaszba, majd a hatóidő elteltével mechanikailag leválasztjuk a cső faláról a feloldott zsírt, olajat. Ezt követően az előre kiépített pontokon keresztül kiöblítjük és eltávolítjuk a rendszerből a feloldott szennyeződést.

Fertőtlenítés

A légtechnikai rendszerek az épületben tartózkodókra veszélyes gombák, baktériumok és vírusok hordozói, terítői lehetnek. Ködképző berendezések segítségével, hatékony, előírt dokumentációval rendelkező fertőtlenítőszerek alkalmazásával tudjuk a légkezelő gépek és a légcsatorna hálózat belső felületeinek fertőtlenítését elvégezni. A kívánt hatékonyság érdekében a felületek előzetes tisztítása szükséges!

Karbantartás

Vállaljuk légkezelő gépek, fan coilok rendszeres, időszakos tisztító-, fertőtlenítő karbantartását és szűrők cseréjét.

Garancia minden szolgáltatásunkra

Minden munkánkat a legnagyobb gondossággal és alapossággal végezzük, ezért az összes általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk. Bármilyen kérdés esetén lépjen kapcsolatba velünk, és mi megoldjuk!

Lépjen kapcsolatba velünk