Probiotikus takarítástechnológia

Helyszín felmérése

Helyszíni szemle során feltérképezzük a helyszínt, a szennyezettség mértékét, illetve a munkavégzéshez szükséges feltételeket.

Projekttervezés

A felmérés alapján megtervezzük a szükséges elvégzendő munkák menetét, erőforrás- és időigényét, költségeit, figyelembe véve partnereink speciális adottságait és igényeit.

A tervezés során javaslatot teszünk, hogy az adott helyszínt/helyszíneket speciális probiotikus vagy hagyományos takarítási technológiával lehet e takarítani.

Lefolyó- és mellékhelyiség tisztítás

A lefolyók és a mellékhelyiségek legnagyobb ellensége a különböző dugulást okozó anyagok, lerakódások (zsírok, olajok, mosószer maradvány, haj stb.). Ezek a lerakódások felelnek a kialakult dugulásokért, bűzért és vízkárokért.

Probiotikus, mikrobaktériumokat tartalmazó tisztítószereink segítségével tartósan megszüntetjük a lefolyórendszerben található lerakódásokat, így nem kell tartani a jövőben a kellemetlenségektől.

Vízkőoldás

Vízkőmentesítést 100%-ban biológiailag lebomló tisztítószerrel végezzük, mely teljesen fehérítő, ammónia, foszfát és oldószermentes.

Használat során nem keletkeznek mérgező gázok, és egyéb veszélyes melléktermékek, sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos erős ásványi savak, mind a felhasználó, mind a környezet számára.

Nem tartalmaz súroló anyagot, így nem károsítja a fémfelületeket és a bevonatokat.

Napi takarítás

A rendszeres takarításhoz egy speciális tisztítószert javaslunk, mely ötvözi a modern, nagy teljesítményű felületaktív anyagokat a természetes mikroorganizmusokkal. A probiotikus takarítástechnológia ténylegesen megszünteti a lerakódásokat és a kellemetlen szagokat, nem csak elfedi, mint a hagyományos takarítás.

100%-ban biológiailag lebomló és környezetbarát, szennyvíztisztító telepekkel is kompatibilis.

Kellemetlen szagok eltávolítása

A kellemetlen szagokat nem csak elfedjük vagy ideiglenesen szüntetjük meg, hanem a rossz szagok forrását okozó anyagokat, lerakódásokat, maradékokat távolítjuk el.

Tisztításhoz egy növényi eredetű nyersanyagokból előállított, élő mikrobaktériumokkal kombinált tisztítószert használunk. Azonnal használható megoldás a szagok semlegesítésére és eltávolítására kemény és puha felületekről egyaránt.

A tisztításhoz használt mikrobaktériumok azonnal bezárják a kellemetlen szagmolekulákat, így az érzékelhetetlenné válik, bárhonnan is származzon.

Kifejezetten ajánlott szállodákban, vendéglátóipari, ápolási, szabadidős létesítményekben, állattartásban, valamint a járműtisztításban.

Légfrissítés

Szobák, helyiségek légfrissítése során egy speciális mikrokapszulás terméket alkalmazunk, mely érintésre aktiválódik.

Mit is jelent ez?
Légfrissítés során a terméket különböző puha vagy kemény felületekre (pl. függöny, szőnyeg, díszpárna, ajtó stb.) permetezzük, mely rajta marad a kezelt felületen. Fizikai kontaktus (érintés, lépés, függöny elhúzás stb.) hatására a mikrokapszulák újra aktiválódnak és kellemes friss illatot bocsátanak ki, mely kiemeli a tisztán tartott helyiség színvonalát.

Hajótisztítás

A hajókról történő szennyezés megelőzéséről szóló 1973. évi nemzetközi egyezmény és az ahhoz csatolt 1978. évi Jegyzőkönyv („MARPOL 1973/1978.”) megsértése bűncselekménynek minősül, és szigorúan ellenőrzik. Ez az előírás a hajó gépteréből származó olaj vagy olajos keverék kibocsátására vonatkozik, amely bármely hajóról tilos, kivéve, ha a hajó úton van, a keveréket jóváhagyott olajos vízleválasztó berendezéssel kezelték, és az olajtartalom 15 ppm alatt van. A fenékvízrendszer előtt vagy a fenékvízrendszerben használt tisztítószerek nem ronthatják tovább vagy okozhatják az ilyen jogsértéseket.

Speciális tisztítószerünk egy mikroemulziós készítmény, amely biológiai eredetű felületaktív anyagokat kombinál a természetben előforduló növényi észterekkel. Az eredmény egy nagymértékben vízzel hígítható tisztítószer, amely magában foglalja mind a kiváló mosóhatás (tenzid), mind az észter (alkohol/sav) pszeudooldó hatásának előnyeit.

Garancia minden szolgáltatásunkra

Minden munkánkat a legnagyobb gondossággal és alapossággal végezzük, ezért az összes általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk. Bármilyen kérdés esetén lépjen kapcsolatba velünk, és mi megoldjuk!

Lépjen kapcsolatba velünk